Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Reset

.

Sagardo Naturala Mizpiradi

2,80 €
BEZ barne

Sagardo sagarren muztio naturalaren artziduratik lortutako edaria, milaka urtean Euskal Herrian egin eta kontsumitu dena.

Deskribapena

CO2, azukre eta urik gehitu gabeko sagardo naturala, Sagardo naturalaren legedi zehatzak agintzen duen moduan. Sagar nahasketa egokiak eta etxe bakoitzaren esperientziak sagardo natural abaniko zabala eskaintzen digu, kontsumitzailearen gozagarri.

Generazioz generazio hobetuz joan den eta etxeko izaera erakusten duen Sagardoa, esperientziaren etxeko produktua.

Nutrizio-informazioa eta alergenoak:

Batazbesteko baloreak 100 g - ko Alergenoak
Balio energetikoa 50 kcal/209 KJ -
Grasak 0,0 g
Karbohidratoak 6,0 g Sulfitoak
Proteinak 0,0 g Sulfitoak ditu
Gatza 0,2 g

Sagardotegia Mizpiradi

Andoainen, Leizotz auzoan dago kokatuta Mizpiradi Sagardotegia. Historian zehar gorabehera handia izan duen baserria izan da. Baserrian Esnaola familia sartu zen Jon Mikelen birraitonarekin, eta ordutik, familian darrai etxeak berak eta baita sagardogintzarekiko afizioak ere. Baserrian betidanik egin dute sagardoa. 2000. Urtean berriz, baserria berritu egin zuten eta ganadua izatetik Sagardogintza ofizio izatera pasa ziren. Egun Jon Mikel gazteak darama etxearen martxa, amaren babesarekin. Angel Maria bere aitak erabaki zuen Sagardogintzaren bidea hartzea Mizpiradi baserrian eta semeak ilusioz jarraitu dio bide horri.

Euskal Sagardoa D.O.

EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!

Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.

You might also like